Foderhäst sökes!

Nu söker jag en foderhäst för träning och tävling i dressyr. Gärna häst som har befästa byten men även mindre utbildad eller unghäst kan vara intressant om den har tillräckliga kvalitéer.

Jag kan erbjuda förstklassig skötsel och bra ridning där hästens bästa alltid står i fokus. Då jag har arbetat hos bland andra Mads Hendeliowitz och Mette Rosencrantz (båda dressyrryttare på högsta nivå) har jag goda kunskaper om både skötsel/hantering och ridning av tävlingshästar i dressyr. Ser det som väldigt viktigt med variation i träningen så rider ut och hoppar gärna också ibland. Mina största styrkor i sadeln är att jag har god balans, rider mjukt men ändå effektivt och konsekvent för att få en häst som är lyhörd för hjälperna, jobbar korrekt med sin kropp och tycker det är kul att tränas! 😊

Hästen kommer att stå på en anläggning i Trödje strax norr om Gävle som har stall med boxar, daglig utevistelse i stor eller liten hage, ridhus och ridbana samt bra ridvägar runtomkring. Jag kommer att träna regelbundet för dressyrtränare och har som mål att komma ut och tävla hyfsat snart så länge jag och hästen känner oss redo.

Jag och min sambo (som också är hästkunnig och har jobbat i stall) bor på gården så vi sköter det mesta själv kring vår egen häst (och såklart även den som jag kommer att låna) så som utsläpp, intag och annat runtomkring.

Första kontakt antingen här bloggen, via PM på Facebook eller mail till jennifermaridahl@gmail.com.

Tacksam för alla tips och hjälp att hitta en häst! 

Flippan dressyr rider på ängen galopp

Kommentera