Flippans veckoplanering – Vecka 21

Flippan har fått ta det lugnt nu söndag och måndag efter tävlingen. Red ju lite hårdare än vanligt (inte hårt jämfört med många andra men jag är rädd om hennes bakknän) innan tävlingen så kände att två dagars paus fick vi allt klämma in nu eftersom vi ska tävla igen på lördag. Men då blir det ju bara en LB:1 så det blir lätt och bra. Målet är att ha en lösgjord och lyhörd Flippan och att vi kanske ska kunna antingen höja vårt personbästa i klassen (67,85%) och/eller ta med en liten rosett hem, det hade ju inte varit helt fel. 😉 🙂 Men man vet aaaaldrig hur det ska gå när man tävlar med Flippan så vi får väl se, haha. Den här veckan har jag planerat såhär i alla fall:

MÅNDAG: Vila

TISDAG: Jogg, kolla av framåtbjudningen

ONSDAG: Dressyr, lite förvänd galopp men annars fokus på uppridning och halt från trav, utöver det vanliga med framåtbjudning, lösgjordhet osv

TORSDAG: Skritta ut – eventuellt lätt jogg ute

FREDAG: Jogg, checka av inför tävlingen

LÖRDAG: Tävling i Årsunda, Lätt B:1

SÖNDAG: Promenad

Imorgon kommer ett mer analyserande inlägg om lördagens tävlingsstart med Flippan, jag tänkte dela med mig av protokollet och skriva mina tankar och så kring ritten. Även film ska redigeras men det tar nog nån dag till eftersom jag är fullt upptagen med bildredigering fortfarande.

Hoppas ni haft en fin måndag och får en toppenvecka! 🙂

Uppvärmningsformen 👌

Kommentera