April-mål

Min plan har varit att skriva lite inlägg om mina mål månad för månad plus ett inlägg med reflektioner kring månaden som varit. Nu har det blivit lite försenat men jag tänkte ändå passa på att berätta för er lite om mina mål för april. Det är blandat både kring hästar, bloggen, min hälsa och jobb/företag.

Hästar: Jag vill verkligen rida mer och satsa mer på hästarna, nu börjar det bli varmare ute och i och med det kommer mina höfter förhoppningsvis också må bättre. Just ridningen mår mina höfter väldigt bra av och det är den bästa medicinen mor smärtan helt klart. Men det krävs också att jag orkar med lite mer runtomkring så att Svande slipper göra allt sånt och att livet hinns med i övrigt. Skulle vara väldigt roligt om jag kunde hitta en till häst, helst en häst att ha på utbildning under tid men kanske kan det finnas andra lösningar också – vi får se vad som händer. Hoppas också att det blir årets första tävling den 29 april!

Bloggen: Tre inlägg/dag blir för mycket så jag kommer istället försöka med två inlägg/dag då det ena kan vara lite mer planerat och ett mer vad som hänt under dagen, om ridpass osv. Har väl redan misslyckats med detta om man kollar april hittills, men resten av april ska jag se till att få upp två inlägg om dagen. Min plan är att skriva ett inlägg före kl 12 och sen ett under eftermiddagen/kvällen. Ska fortsätta med mina inlägg om Flippans skadehistorik bland annat, sen klurar jag på att berätta hela historien om hur jag blev sjuk och allt som hänt i och med det… 

Hälsa: Det har inte alls gått som jag ville med att dra ner på sockret, jag har helt enkelt inte orkat. När man får kämpa för att överhuvudtaget orka leva så är det inte läge att försöka bryta ett sockerberoende. Men jag börjar känna mig redo att ta nästa steg nu. Slutmålet är ju att bli av med sockerberoendet helt, men det jag kommer fokusera på nu under april är att äta mindre godis framförallt. Jag ska försöka planera in godisfria dagar som första steg och sen tänker jag att jag ska försöka få in fler och fler dagar utan socker så att jag så småningom kan sluta helt. Funderar på att börja räkna kalorier igen också men det kräver rätt mycket av mig så jag vet inte om jag orkar göra det än, men kanske om nån vecka eller så. Nu har jag stått still i vikt i flera månader så skulle verkligen vilja göra något åt det så att jag kan nå min målvikt så småningom.

Företaget: Här har jag som alltid massor med planer. Men det jag kan dela med mig av till er är att jag kommer börja ta emot beställningar på bloggdesigner och hemsidor igen nu. Sen kommer jag försöka komma igång mer med fotograferandet framöver, förbereder för en ny säsong av tävlingsfotande just nu och ser fram emot det supermycket. Det kanske inte blir förrän i maj jag åker och fotar första tävlingarna men jag vill i alla fall se till att jag förberett allt jag kan och planerat vilka tävlingar jag ska fota innan april är slut. Självklart kommer jag också jobba en del med Dressyrprogram.se, rita fler program bland annat.

 

 

Kommentera