Det går bra nu…

Läkarbesök idag. Ny läkare igen. Egentligen nygammal då jag träffat läkaren ett par gånger förut för flera år sedan, men då var jag inte sjuk på det här viset. Ska väl inte säga att det var ett rakt igenom dåligt besök men jag gick gråtandes därifrån… Som så många gånger förr. Jag förstår verkligen inte hur man ska behöva stå ut med att bli behandlad precis hur som helst och det känns som att samhället kör över mig med en ångvält gång på gång. Jag hade kunnat må så mycket bättre nu om jag bara hade fått rätt hjälp från början, det är jag helt övertygad om. Men istället ska andra bestämma över mitt huvud hela tiden och sätta käppar i hjulet och öka risken att jag blir kraftigt sämre innan jag ens hunnit resa på mig efter förra smällen. Det är så sjukt alltihop och jag är så fruktansvärt ledsen över att jag inte själv kan styra över mitt liv. Jag har väl för fan inte valt att vara sjuk? Finns inget jag vill hellre än att vara frisk. Inget.

Uppdateringen kommer inte vara den bästa här nu närmsta dagarna. Det börjar dra ihop sig med det jobbiga som ska skrivas färdigt och skickas in, och jag måste försöka ta tag i lite andra saker också. Har ju ändå inte så mycket roligt att skriva om eftersom Flippan är skadad. 🙁 Fattar inte varför det aldrig kan få gå bra nån gång… Nån väldigt liten ljusglimt här och där men annars går det bara dåligt med det mesta för mig, och det är inga småsaker det handlar om heller.

#skitliv

2016-09-11 Biolight
Behandlade med Biolight första dagarna vilket hjälpte att få ner svullnaden

 

2016-09-13 Zinkabandage
Igår lindade vi på ett zinkabandage som ska sitta flera dagar. Lite läskigt att linda på det men tror jag lyckades rätt bra med att linda lagom hårt (det ska ju inte lindas hårt utan väldigt försiktigt men måste ändå sitta så man kan inte linda för löst heller).
Vi har också kylt 4 ggr per dag i 30 minuter första dagarna eftersom det är superviktigt att göra det de första 48 timmarna efter en eventuell senskada. Jag törs inte visa er bilden på hur benet såg ut häromdagen då det varit olindat en liten stund, orkar inte med massa spekulationer. Men kommer nog visa er sen när vi varit hos kliniken och undersökt ordentligt. Det var ingen stor svullnad men ändå synlig och med tanke på hur halt hon var i lördags och söndags morse känns det inge bra. 

Kommentera