Vardagsbilder från senaste veckan

Först från i måndags förra veckan då vi var in till veterinären med Flippan. Hon hade sitt gröna ulltäcke med hals på vägen dit men fick åka naken hem för då var det betydligt varmare ute. Huvudbilden är tagen på longeringsvolten hos veterinären, Flippan spanar in barn som spelar fotboll längre bort.
Leija är världens slappaste vovve. Så många konstiga stilar hon har när hon sover alltså, haha. Och hon är heeelt slapp, petar man på henne så bara dinglar benen, totalt lealös. 😂
Dagen före tävlingen, alltså i fredags. Först planerade jag packningen, sen red vi ett genrepspass jag och Mauritius och sist blev det bad med flätning av svansen.
Efter tävlingen i lördags var jag rätt slut, så passade på att vila en stund i soffan såklart med sällskap av Leija. Hon älskar att mysa och särskilt ligga ovanpå en. 😍
Återigen en knasig Leija, som sitter på en av köksstolarna och ena bakbenen bara hänger ner på sidan. Hon brydde sig inte alls om det utan satt länge så innan hon upptäckte att hon höll på att ramla ner, haha.
Jag invigde min fina lila väst på tävlingen och hade den även när jag red Flippan i söndags. Så glad att jag äntligen får på mig den, färgen är min absoluta favoritnyans av lila. 👌😍 Älskar den ihop med brunt också.

 

Kommentera