Bloppis

Här finns en del prylar jag säljer. Sidan kommer att ligga uppe permanent så länge jag har saker kvar att sälja. Börjar med en del av grejerna och kommer att fylla på efterhand. Jag har fler bilder på vissa saker så hör av dig om du vill se fler/bättre bilder. Kan ev ta nya bilder om det önskas också. All info står under respektive bild.

Är du intresserad av något så kontakta mig på jennifermaridahl@gmail.com. Frakt tillkommer om det ska skickas. 🙂 Priserna är prutbara vid snabb och smidig affär.

 

 

Olivgrönt schabrak från Hööks + fleecelindor från Mias RS. Schabraket är välanvänt och har lite slitningar men är fullt funktionsdugligt. Lindorna är i fint skick! Säljes tillsammans för 150 kr (bara lindorna från Mias RS kostar ca 200 kr/paret nya).

 

Detta vinröda set från Eskadron är inte så mycket använt och säljes just därför, jag tycker inte färgen passar helt 100 till Flippan. Fint skick på både lindor och schabrak. Säljes tillsammans för 250 kr.

Jodhpurs från Hööks. Bruna, stl 38. Skitiga på bilden men knappt använda så i bra skick. Säljes för 100 kr.

Vit/grå softpilé-väst från Hööks. Stl S. Stretchigt material, superskön. 100 kr

Lila vinterjacka från Hööks, stl M. Denna har varit min favorit i några vintrar men har inte använts sen förra vintern då den är för stor för mig nu. En knapp saknas men annars inget fel på den förutom att den är smutsig. Har inte möjlighet att tvätta den just nu så därför säljer jag den för endast 200 kr.

Svart jacka från H&M stl 42. Saknas en knapp men är ganska säker på att jag har en extra. Annars fint skick. Säljes för 150 kr.

Grå väst från Hööks stl S, hyfsat stor i storleken (tycker jag de flesta kläder är från Hööks). 150 kr.

Kortärmad piké från Hööks JH Collection, stl XS. Har en diskret fläck nedtill på magen, men som ni ser syns den inte på bilden. Kan ta bild på den vid intresse. Säljes för 60 kr.

Ljusrosa kortärmad piké från Hööks JH Collection, stl S. Sparsamt använd, superfin! Säljes för 100 kr.

 

Marinblå jacka från Hööks, vind- och vattenavvisande. Stl M. Knappt använd, säljes för 120 kr.

Jättefin marinblå väst från Hööks JH Collection, stl M. Sparsamt använd, säljes för 120 kr.

Jag har MASSOR med saker att sälja så är du ute efter nåt särskilt är det bara att höra av sig! Både ridkläder, vanliga kläder, hästsaker och lite annat smått & gott. 🙂