Tjänster

Jag kan erbjuda en rad olika tjänster inom både häst, foto och webb. Här hittar du information om de tjänster jag erbjuder och priser. Har du frågor eller är intresserad av mina tjänster så tveka inte att höra av dig på mail: jennifermaridahl@gmail.com

Reseersättning utgår om 25 kr/mil beroende på avstånd. Meddela adress så kollar jag upp om och i så fall hur mycket det blir. 

Samtliga priser är angivna inklusive moms.


Fotografering

Priser och mer info finns på min fotowebbplats HÄR.

www.jenniferdahlphotography.com


Webbdesign

Priser och mer info finns på min företagswebbplats HÄR.

www.jenweb.se


Hästar

Jag har arbetat hos flera elitryttare i dressyr, däribland Mads Hendeliowitz (B-tränare, beridare och landslagsryttare som red OS 2016) och Mette Rosencrantz (Los Angeles, USA, tränare och elitryttare). Hos Mads fick jag lära mig allt om hur det går till i toppen av dressyrsporten och det är erfarenheter och kunskaper jag tar med mig för livet. Förutom att sköta hästarna och vara tävlingsgroom fick jag rida väldigt mycket och hade ofta Mads som tränarhjälp (flera dagar i veckan) vilket gjorde att min ridning utvecklades enormt under tiden jag var hos honom. Jag fick rida både yngre och äldre hästar och red flera hästar om dagen. Hos Mette i USA var jag i tre månader och skötte hennes hästar och red varje dag, ofta lektion för Mette. Det var också en otrolig erfarenhet och jag tar med mig mycket kunskap även därifrån. Har även jobbat i ytterligare dressyrstall och nu på senare år ridit många andras hästar vid sidan av jobb/studier. Det finns mycket mer att berätta så maila eller kommentera här om du undrar något särskilt eller bara vill ha mer utförligt beskrivet kring mina erfarenheter och min kompetens.

 

Hästutbildning

Jag kan hjälpa dig med utbildning av din häst, både unga hästar och äldre. Utbildningen anpassas efter individen men grundar sig alltid i utbildningsskalan där målet är att få en hållbar, stark och ridbar häst som tycker det är kul att arbeta. Upplägget kan se olika ut och priset varierar så tveka inte att kontakta mig så kanske vi kan hitta en lösning som passar. Söker även samarbete kring unghäst som ska matchas mot årgångsklasser eller äldre häst för träning & tävling i högre klasser.

Pris enligt överenskommelse

 

Dressyrträning

Dressyrträning i Trödje – 150 kr

Dressyrträning på annan plats – 200 kr

 

Hästskötsel

Frisering av man/svans – 100 kr

Knoppning – 150 kr

Fix inför visning/tävling (exkl knoppning) – 100 kr

Halvklippning (30 min) – 250 kr

Helklippning utan ben/huvud (1 timme) – 300 kr

Helklippning med ben/huvud (2 timmar) – 500 kr

Pristillägg om hästen är svårklippt – 200 kr per påbörjad halvtimme utöver tiderna som angivits ovan. Om jag känner att olycksrisken är för stor kommer jag inte att fullfölja klippningen. Men jag har klippt många svårklippta hästar och är alltid lugn så det brukar oftast gå bra. Kontakta gärna veterinär och be om lugnande om du vet att hästen är svår att klippa. 

En medhjälpare bör alltid vara med vid klippning av hästen, undantag om jag känner hästen och vi kommit överens om att jag gör det ensam. Då tillkommer dock 100 kr på priset.


Innehar f-skattsedel och är momsregistrerad.