Vardag

Ett år sen min första iFuse

Idag, den 6 september, har det gått exakt ett år sedan jag gjorde min första iFuse-operation. Det var då min vänstra SI-led som stelopererades med tre små implantat, jag brukar säga skruvar för att det känns lättare men läkaren är väldigt noga med att det är just implantat och inga skruvar, så bäst att skriva rätt tänker jag. 😉 Någon dag tänkte jag skriva ett eget inlägg om operationerna, men först ska jag på återbesöket nästa vecka. Det känns obeskrivligt skönt att ha båda operationerna gjorda och att idag kunna fira att det gått ett helt år sedan den första.

Igår hade jag en vilodag, och det var nog precis vad kroppen behövde för jag har varit lite bättre idag med smärtan. Hoppas det håller i sig och fortsätter bli bättre.

Dagen före operationen när jag höll på och pysslade om Flippan för sista gången på några veckor fick jag ett infall och hoppade upp på henne i stallgången, det var sista gången jag satt på henne rygg tills i april i år. Att jag redan nu kan rida efter andra operationen i början av maj känns fortfarande overkligt men fantastiskt bra.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: