Nästan tre månader senare…

Oj, vad det var länge sen jag uppdaterade här! Tyvärr tror jag inte att jag kommer ta upp bloggandet igen på ett tag, åtminstone inte på den här bloggen. Vad har hänt sen jag skrev sist då? 19 februari skrevs senaste inlägget. Strax därefter, närmare bestämt den 24 februari, gifte jag mig! Med Svande, Fredrik Svande, mitt livs kärlek. Så numera heter jag Jennifer Svande och inte Jennifer Dahl, och det känns helt fantastiskt underbart bra.

Flippan har gått på halvfart hela vintern men hållit sig superfräsch och är pigg & glad. Jag har däremot haft det riktigt tufft. Tuffaste vintern hittills med smärtnivåer som inte ens går att försöka förklara. Jag har helt enkelt hellre velat dö många dagar för att vara ärlig. Det är hemskt hur denna sjukdom kan äta upp en som människa. Men som alltid tidigare har jag KÄMPAT mig igenom det. KÄMPAT, hårdare än någonsin.

Och här är vi. Våren är här. Solen skiner, det är 20 grader varmt ute och —– vi har en knappt 5 veckors valp här hemma. Leija fick en valp, bara en, liten (eller faktiskt ganska stor) gullig tikvalp. Väääärldens sötaste valp.

Kommentera