Min lördag

Sent inlägg här, men det är ju som det brukar. 😉 Har jobbat några timmar under dagen och sen varit iväg till min bror en sväng på kvällen där vi först åt pizza och sen spelade spel med några av hans kompisar. Svande och pappa var också med, och Leija fick följa med så det tyckte ju hon var superkul förstås, träffa nya människor, vifta på hela kroppen och vara allmänt galen. Min bror hade dessutom lurat i sin kompisar att Leija var den lugnaste hunden han nånsin träffat (varför de trodde på honom vet jag dock inte, haha…), för det är hon verkligen inte utan det är ju snarare tvärtom särskilt när det är andra människor än husse och matte. Men hon var ändå lugnare än vanligt eftersom hon blir lite trött när hon löper, så det kanske var tur. Nej då, de gillade henne allihopa så det var ingen fara. Åkte hem rätt tidigt eftersom hästarna ska ha kvällsmat vid 21 och även Flippan och en annan häst som skulle in från sina hagar.

Så nu sitter jag och redigerar bilder från ridpasset igår, här kommer några galoppbilder. 🙂 Fina, fina Flippan.

Kommentera