Gulliga lilla Flippan

Ridit ett pass på henne ikväll. Hon var duktig, inte alls sådär tokpigg som hon varit senaste tiden så kanske, kanske börjar hon lugna sig lite igen. Vi red övergångar mellan trav och galopp, tempoväxlingar i både traven och galoppen och red större delen av passet innanför spåret. Red också upp mot spegeln några gånger och checkade av att hon verkligen var rak när jag trodde hon var rak och det var hon. 🙂 Hon hade lite känningar i ryggen förra veckan men det har blivit mycket bättre så jag tror det bara har att göra med att hon ridits för lite, det sätter sig i rygg och bakknän på henne. Det var också rätt kallt nån kväll när hon var ute med kanske aningens för lite täcken på sig, men jag tror det mer är ett symtom än orsaken. Idag var det ingenting när jag kände igenom ryggen efter ridpasset. Nu ska vi komma igång och rida mer igen så kommer både hon och jag må bättre. ♥

Kommentera