Onsdag – fredag

Jag behöver nog en liten inkörningsperiod för det här med bloggandet, märker att jag kommit av mig och helt enkelt glömmer bort att jag inte bloggat. Särskilt när jag inte rider varje dag och har ridpass att skriva om hela tiden, utan det är mest en daglig kamp mot min jävla kropp så mitt fokus går ju till det. Men jag har ju valt att börja blogga igen för att jag vill göra det. Så jag tänker inte ge upp nu bara för att jag missat ett par dagar. Hoppas ni har lite tålamod med att uppdateringen inte är på topp från början utan vi tar det lite i taget och ökar successivt. Sen är väl inte min grundtanke med bloggen att blogga ofta heller, utan snarare att försöka uppdatera dagligen kring mitt liv och vad som händer och sen utöver det skriva djupare inlägg rörande hästar, ridsporten, dressyr och andra ämnen jag känner att jag vill ta upp. En liten sammanfattning av de senaste dagarna kommer i alla fall här.

I onsdags hade jag lite ledigt från stallet så jag hade en vilodag inomhus då. Jobbade på så mycket jag orkade med mina andra projekt och fick en del gjort även om jag alltid tycker att jag borde hunnit göra mer. Varför är man så hård på sig själv? Var ut till Flippan en sväng på kvällen och passade då också på att kika på vårt nya hösilage som levererades på tisdagen. Det såg riktigt fint ut och luktar gott så trots att det är lite blötare än vi önskat känns det väldigt bra. Har varit extremt svårt att ens hitta hösilage i år så att vi hittade ett så fräscht och med riktigt bra proteinvärde är toppen. Flippan äter hö fortfarande men det har såklart ändå betydelse för oss att hösilaget är fint eftersom det är våra hyresgästers hästar som ska äta det.

Igår fodrade jag som vanligt igen och det gick väl okej. Skulle ljuga om jag säger att det går bra, men så länge jag klarar av det och står på benen tills jag kommer in efter eftermiddagsfodringen är jag nöjd. Det är såklart tufft men jag har en vilja av stål, och är envis till tusen. Så det går. Hade egentligen tänkt rida Flippan igår men tyvärr högg det för mycket i höfterna när jag gick så jag vågade inte gå till hagen och ta in henne. Borde ha både hagen och ridhuset precis vid stallet, hehe. För ridningen behöver jag, det är ju min sjukgymnastik. Men har blivit alldeles för lite av det nu, och även för lite Redcord-träning här inne på tal om sjukgymnastik. Ska se till att göra ett träningspass imorgon!

Idag har jag också jobbat på som vanligt med stallet. Fått ut lite nya produkter i min Etsy-butik också som var efterfrågade från kunder så det kändes väldigt skönt att få det klart. Har fortfarande massor att göra med både den shoppen och massa annat men har kommit en liten bit på vägen att strukturera upp och planera det så det ska nog ta sig snart. Det är svårt att planera exakt vad man ska göra när man inte vet vilket humör kroppen är från dag till dag, men det underlättar att ha en plan att utgå ifrån.

Har faktiskt tänkt göra en Vision Board också, hoppas verkligen jag orkar ta tag i det snart så jag kan sätta upp den på väggen + kanske göra en helt separat pärm till bara mål och drömmar i livet – det vore ju verkligen härligt att kunna öppna och bläddra igenom då och då.

Men åter till idag. Våran bil är trasig igen (okej det var länge sen nu faktiskt, bilar går sönder så är det bara), så vi har fått turen att låna Svandes mammas bil några dagar och passade därför på att åka till bl a Hööks ikväll. Jag skulle kika på deras rea och däribland ett par skor som jag sett på hemsidan. Visar mina inköp imorgon. 😀 Avslutade med att köpa pizza på favoritpizzerian på vägen hem (och pizzorna håller sig varma den 20 minuter långa hemresan – det ni!). Nu är vi inne på lördagens dygn men tycker det räknas till fredag ännu eftersom jag inte gått och lagt mig. Kanske inte säger så mycket i och för sig eftersom jag ibland inte går och lägger mig förrän framåt 4-6 på morgonen…. Ska sätta mig med kalendern och planera lite, göra lite braindump och rensa tankarna lite sen hoppas jag kunna somna i hyfsad tid.

Kommentera