Tisdag

Jag kan gå idag! 😀 Hihi, man får vara glad för det lilla.. Var lite orolig att det skulle slå för hårt att jag gick för mycket igår för ibland blir jag ju så dålig att jag inte kan stödja på vänsterbenet. Men som tur är har jag inte blivit så dålig, än i alla fall.

Fick en hel del viktiga saker gjorda igår i alla fall, organiserade upp skrivbordslådorna så nu börjar det kännas lite mindre kluttrigt (är det ens ett ord?) i huvudet. Behöver få lite mer ordning och reda runt mig för att det ska kännas helt bra men får ta lite i taget. Jag har fått göra om lite i min lilla kontorshörna då jag köpte en laserskrivare som skulle få plats nånstans. Har en bläckstråle också som skriver ut i färg så behöver ha båda kvar och framme lättillgängliga. Köpte en hög hurts från IKEA också med massa bra lådor, så jag har kunnat sortera upp allt i olika lådor och det börjar verkligen kännas som jag hittat ett bra system nu. Det är mycket att hålla reda på med material till dressyrprogramutskrifterna och min nya shop med planner inserts. Har t ex fem lådor med olika sorters papper i varje 😂 Sen är det skärverktyg, hålslag, lamineringsmaskin, pennor, anteckningsböcker, massa pyssel & scrapbook-papper mm.

Här är bara en liten del av min lilla kontorshörna. 🙂

Snart är det dags för mig att gå ut och fodra för andra gången idag. Hoppas det går bra att gå då också. Men sen blir det till att vila kroppen resten av eftermiddagen och kvällen, ska jobba lite med ordrar som kommit in och annat skrivbordsjobb. Det är roligt att det börjar ramla in fler och fler ordrar på båda mina webbshoppar, är så glad och tacksam för att företaget börjar rulla på lite.

Kommentera