Första två dagarna avklarade

Visserligen lite kvar att göra idag såklart eftersom hästarna ska in och få kvällsmat lite senare. Men jag har klarat de två första dagarna riktigt bra måste jag säga, med fodring två gånger om dagen, kl 11 och kl 15 och sen fix med lite annat. Idag har jag till och med mockat lite, packat höpåsar och fyllt på vatten åt hästarna. Trivs bäst i stallet så är så glad att jag klarat av att göra lite mer än jag egentligen behöver (det jag inte gör fixar Svande). Tråkigt väder och mörker tidigt om kvällarna nu lyfts upp av alla bra saker som händer, känns så skönt att få starta upp hösten på det här sättet med positiva grejer. 🙂

Igår red jag London ett pass på ridbanan. Han var ovanligt mjuk redan från början faktiskt, annars brukar det ta ett bra tag innan han kommer igång så det var kul. Skrittade ut både före och efter också, älskar att kunna göra det utan minsta oro att nåt ska hända. Självklart kan det alltid hända nåt med hästar oavsett hur snälla de är, men det är sån skillnad mot Flippan även om hon är åt det lugnare hållet just nu för att vara henne. Eller var kanske jag ska säga, känns helt klart som att hon börjar pigga på sig mer och mer nu, haha. Tillbaka till London och ridpasset. Vi red massor med övergångar precis som i söndags. Vill få honom kvickare för hjälperna och mer aktiverad i bakbenen, så då är övergångar inom och mellan gångarterna verkligen super. Avslutade med en bra känsla och hoppas att det börjar lossna lite mer i ridningen på honom nu. Det tar ju tid att rida in sig på en ny häst och eftersom han är så tekniskt svår har jag verkligen fått ha tålamod. Men han är väldigt rolig att rida och när det väl släpper är känslan riktigt bra och vi kan göra massa roliga grejer. Börjar bli sugen på att rida honom för tränare snart, får se när och vilken tränare det blir…

Flippan rider jag igång först imorgon igen, idag blir det bara promenad då hon vilade helt igår. Då vill jag att hon ska få ut och promenera en dag innan jag rider igen när hon tagit det lugnt några dagar.

2 thoughts on “Första två dagarna avklarade

  1. Hej!
    Jag har läst din blogg i många år och tycker i teorin om den här nya designen, men jag avskyr att jag måste klicka på inläggen för att läsa dom. Det har, tyvärr, gjort att jag inte längre läser utan bara ”tittar in” ibland. Hoppas du kan tänka dig att ändra på detta till nästa design 😊

Kommentera