Hittills den här veckan

Mycket att göra nu inför att vi kör igång stallverksamheten. Massor med roliga saker som att organisera och planera för stallet, sånt älskar ju jag. 😀 En hel del administrativt jobb också förstås men det är också kul och är bra för mig så jag får balansera det fysiska med lite mer stillasittande arbete. Vi har både varit ner till Stockholm häromdagen samt in till stan i Gävle igår och handlat grejer både till oss och stallet. Inte fått tag på allt vi behöver så blir till att beställa en del också. Totalt kaos i lägenheten nu, ett riktigt bombnedslag är det, haha. Typ allt som vi handlat är intryckt i våran lilla lägenhet + att vi köpte nytt (mindre) matbord och stolar på Ikea i Sthlm som jag skruvat ihop men allt skräp från kartonger etc ligger i ett hörn i lägenheten. Tvätt som hänger på tork, lådor med vinterkläder som ska tas fram, högar med smutstvätt på golvet och ja, allmänt kaos alltså. Ni ser ju:

  

Leija älskar kartongerna och ska alltid ligga i eller ovanpå dem och vill gärna hjälpa till att ta reda på alla kartongbitar sen. Eller rättare sagt tugga sönder alla kartongbitar till hundratals småbitar som sen ligger över hela golvet och skräpar. 😂😂 Nej men den här gången sa jag faktiskt åt henne att hon inte fick ta kartongbitarna så hon lät bli, men hon var såklart ändå tvungen att ligga och sova i kartongerna, hihi, sötvovven. 😍

Börjes var tyvärr en ren besvikelse den här gången, de hade inte alls särskilt mycket av det vi planerat att köpa så som krokar, sopkvastar och sånt. Kändes som att hela butiken var rätt urplockad faktiskt så det var ju synd. Men lite grejer hittade vi och framförallt fyndade jag något som ni kanske ser på bilden… Ledtråden är att det är min favoritfärg. 😉 Ska försöka visa er lite av det vi köpt sen när vi gjort ordning i stallet och så.

Kommentera