Min & hästarnas måndag

Jag har kollat ikapp föreläsningar heeeela dagen idag. Hamnat lite efter i och med allt med stallet och så plus att jag sovit väldigt dåligt senaste tiden igen. Men idag har det varit bättre både med energinivån och smärtan faktiskt, riktigt skönt. Hann nästan igenom alla föreläsningar jag missat men har några timmar kvar. Det är väldigt intressant och roligt i alla fall så inte särskilt betungande att kolla på utan det känns kul. Vi har en uppgift som ska in på måndag nästa vecka så jag får verkligen ta och jobba hårt med den om jag ska hinna klart i tid. Får hoppas kroppen håller sig någorlunda i schack den här veckan.

Ikväll longerades båda pållarna, det har regnat hela eftermiddagen och kvällen så de var rätt blöta båda två och London såg ut som en riktig gris som verkligen njutit av leran idag, haha. Men eftersom de var blöta ville jag inte lägga på sadel och rida Flippan som jag egentligen tänkt utan longerade båda två istället. Går rätt smidigt när man är två så Svande kunde gå med den ena medan jag longerade den andra och sen bytte vi. Flippan fick gå helt utan inspänningar, hade gjorden på och chambonen hängandes runt halsen men behövde inte koppla på den för hon jobbade på så fint & avspänt ändå. Visste inte om hon skulle bli vild eller spänd av att London var där samtidigt men det gick ju hur bra som helst. London fick ha vanliga inspänningar men de satt väldigt löst för att bara bjuda in honom att komma ner med halsen och jobba i lång & låg form vilket han gjorde väldigt bra. Kul att se de båda från marken idag, de rörde sig fräsch & fint båda två så det var ju skönt att se också.

Kommentera