Lördagskväll

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, blir sötpotatispommes med kyckling, aioli och grönsaker till middag ikväll. Äääälskar sötpotatispommes med aioli. 😀

Har ridit först London och sen Flippan tidigare ikväll. Testade aachennosgrimma på London och det gick helt okej. Inte alls bra i början, haha, men efter ett tag och en del kämpandes för oss båda så fick jag honom att jobba bra och han kändes bra på slutet. Han hade hela rumpan full med svettdroppar efteråt, stackarn. Sen red jag Flippan som var riktigt fin idag. Red mest lösgörande bara och hon kändes väldigt mjuk och fin i kroppen och har sån bra framåtbjudning nu. Sån skillnad på att rida henne och London, verkligen nyttigt för mig som ryttare att ha två så olika hästar att rida. Kul också förstås! Vill alltid bara rida mer och mer ju mer jag rider, hehe.

Ps. Finns möjlighet att lämna häst på utbildning i dressyr/tillridning hos mig fr o m 1:a oktober, kontakta mig här på bloggen, på mail (jennifermaridahl@gmail.com) eller via PM på Facebook. 

Fina Flippan, bilden är från ett ridpass i mitten på augusti. Börjar bli dags för lite nya fräscha ridbilder nu! Kanske kan få till lite fotografering imorgon om vädret tillåter. 🙂

Kommentera