Sent torsdagsinlägg

Först vill jag bara säga att det är så kul att ni underbara läsare finns kvar här, många som klickat sig in på bloggen senaste dagarna sen jag började uppdatera igen. Uppdateringen från min sida kommer bli bättre också framöver det är bara lite väl mycket just nu och min hjärna har nog med allt fix och så inför att vi tar över inackorderingsverksamheten. Men det är ju något jag tycker är väldigt roligt så jag är inte ledsen över att jag måste prioritera det över bloggen lite grann. Bloggen kommer uppdateras så mycket som jag hinner och orkar i alla fall, jag älskar ju att skriva och dela med mig här också så det är inget jag planerar att ta bort helt även om jag har annat att göra också.

Har fixat lite med designen senaste dagarna men blir inte riktigt nöjd så jag får nog helt enkelt inse att jag måste göra ett eget tema från scratch. Kan ju koda och så men det tar en hel del tid så får ta det när jag hinner. Hoppas det funkar okej som det är nu, men ni får gärna säga till om det är något ni tycker är bra eller dåligt så som bloggens design är nu, bara att lämna en kommentar i så fall. 🙂

Igår gick båda hästarna varsitt joggingpass på ridbanan. Svande gick med London medan jag red Flippan och sen bytte vi så han gick med Flippan medan jag red London. Leija var såklart också med. Flippan var förvånansvärt fin trots att hon haft två vilodagar (vilodagar innebär nästan alltid promenad = aktiv vila). Vi red lite övergångar, tempoväxlingar och skänkelvikningar och hon kändes lite väl laddad emellanåt men ändå fin och väldigt mjuk i kroppen. Är så imponerad över hennes form just nu, för att inte tala om ridbarheten. Aldrig tidigare har jag kunnat påverka henne så mycket och hon följer och samarbetar så bra med mig. Känns så roligt, fina lilla Flippan. London fick gå med bett igen för första gången på ca 1,5 vecka så det var lite kämpigt i början (han är väldigt stark). Men han får gå lite som han vill med huvudet i början och ju längre in i passet vi kommer ju mer får jag tag på honom så formen blir bättre. På slutet igår kändes han rätt så fin ändå, så känner mig nöjd med passet även om det kanske inte började på bästa vis. 😉 Så nyttigt att rida olika hästar, det är genom såna utmaningar man utvecklas.

Idag blev det tyvärr vilodag för båda då det bröt ut världens åsk- och regnväder här på kvällen, så inte direkt läge att rida ut eller gå promenad då direkt… Imorgon ska jag däremot rida båda två och längtar tills dess, finns ju inget bättre än att sitta på hästryggen. 😀

Kommentera