Redcord hemma

Idag var jag till Fysioterapeuten igen. Har gjort hemövningar några gånger i veckan sen jag var där sist, och det har väl gått både bra och dåligt. Idag fick jag testa övningar som jag ska göra hemma fast med redcord-repen. Så jag fick låna med mig rep hem och ska få ha dem tre månader till att börja med. Ska köra på med de tre olika övningarna jag fick idag nu i tre veckor och sedan tillbaka för att checka av hur det gått och så. Sen tror jag att jag kommer få köra på själv hemma lite längre innan jag ska tillbaka igen, men det återstår att se nästa gång jag ska till Fysioterapeuten hur planen ser ut därefter. Känns himla skönt att ha fått låna hem repen i alla fall så att jag kan få avlastning i träningen och på så vis förhoppningsvis få bättre effekt. Ska berätta mer om övningarna jag ska göra sen.

Kommentera