Här ska skrivas listor!

Igår var vi en kort sväng på stan och gick på Åhléns för att köpa en födelsedagspresent till Svandes ena systerdotter som fyller år snart. Självklart var jag tvungen att spana in kontorsavdelningen också. Hittade ett block med To Do-listor från Muji, och så blev det tre Pilot Frixion-pennor. Två vanliga Frixion Point 0.5 och en överstrykningspenna. Jag gillar inte de andra Frixion-pennorna men dessa två modeller funkar tillräckligt bra och det är så smidigt att kunna sudda fast man skriver med bläck. Överstrykningspennan har jag en ljusrosa också och använder den till att bocka av mina olika checklistor. Använder dock bara Frixion-pennorna när jag vet att jag kanske kommer behöva ändra, annars har jag ett par andra pennor som är mina favoriter.

161112_9881_1200 Åhléns Pilot Frixion pennor Muji listpad todo

2 thoughts on “Här ska skrivas listor!

Kommentera