Pausar lite

Ni har säkert märkt att bloggen varit lite dåligt uppdaterad senaste dagarna. Jag pausar lite härifrån just nu då orken inte riktigt finns när jag är i ett sånt här smärtskov. Red i alla fall London igår och det gick bättre på slutet så efter det mådde jag lite bättre. Men idag fick de båda två vila och imorgon kommer hovslagaren till Flippan och jag ska rida London. Jag försöker att vila så mycket som möjligt och hoppas smärtan lägger sig lite snart, tills dess blir det lite sporadisk uppdatering här men jag hoppas ni finns kvar ändå. ♥

Nyheter från Horze

Här är några av mina favoriter från Horze’z nyheter.

Färgen på detta schabrak ovan 👌😍 Någon som vet hur kvalitén är på deras schabrak?

 

Även det här var riktigt snyggt, tänk särskilt på London eller Mauritius, hehe.

 

Fina och mysiga strumpor.

Snygga och stilrena pikétröjor. Är dock inte helt säker på vad jag tycker om kragen på den bruna..

Vinterridbyxor. Ser ut som nån slags blandning mellan termobyxor och vanliga ridbyxor. Skulle vara intressant att prova dem och se om de är tillräckligt smidiga för att kunna rida ordentligt i.

 

De här ridleggingsen är också för vintern då de är fleecefodrade. Riktigt sugen på dem men lite orolig att de ska hasa ner när det inte finns några hällor för skärp.

 

Snygg färg på dessa, men jag har redan x antal ridbyxor i vinrött och lila som ligger i garderoben och väntar på mig. Måste bara gå ner några kilo till innan jag får på mig dem, men fortsätter jag stå still i vikt ett tag till kanske jag behöver köpa fler ridbyxor ändå..

Men nej, det är inte särskilt troligt att jag kommer köpa något av detta men ville ändå visa mina favoriter och drömma kan man ju alltid. 🙂

Bästa medicinen

Är att få sitta på hästryggen. ♥

Så tacksam att jag har två hästar så nu när Flippan ska ta det lugnt några dagar har jag ändå en häst att rida varje dag!

Haft en riktigt dålig dag med väldigt mycket smärta och mått rätt dåligt även psykiskt. 🙁 Men mådde mycket bättre efter en tur på London. Blev inte ett pass på banan som jag hade tänkt egentligen men vi red en lång tur i skogen med lite trav och galopp och Svande, Leija och Flippan med som sällskap. Flippan var pigg och ville nog helst springa med oss när vi red ifrån dem och travade och galopperade, haha. London kändes också pigg & glad och jag red på hackamore även idag, känns riktigt bra att rida med det ute.

Utvärderingen av tävlingen får ni imorgon istället, jag har verkligen inte orkat ta tag i det idag…