Hej igen

Det är tufft just nu, det har kommit massor med snö och varit riktigt kallt senaste veckan. Så min värk har varit värre och jag får kämpa mig igenom dagarna ännu mer än innan. Det känns inge kul att gå in här och skriva när det bara blir massa tråkiga saker så har undvikit att blogga igen. Känns lite som att det inte är nån idé just nu, men det blir väl som det blir antar jag. Nåt inlägg här och där, åtminstone tills jag bestämt mig om jag ska fortsätta eller inte. Har svårt för att göra saker halvhjärtat. Är lite inne på att starta upp en helt ny blogg, som blir mer av en livsstilsblogg än en hästblogg så att jag kan skriva mer om precis vad som helst. När jag ska opereras kommer jag inte heller få rida under en lång period så det kommer inte finnas så mycket hästigt att skriva om då.

Lite uppdatering vad som hänt sen sist då.

Jag har ridit Flippan några gånger senaste veckan i alla fall, och framförallt senaste passet som vi red, i tisdags, då var hon jättefin. 🙂 Hon är verkligen helt fantastisk som håller sig i så bra form och att hon faktiskt sköter sig rätt bra fast hon har massa överskottsenergi vissa dagar. Känner ibland hur rumpan blir lite lätt eller hon börjar skjuta rygg, men då hejdar jag henne och hon lyssnar och låter bli att busa. Väldigt skönt!

Flippan är en liten luring. Ibland är hon lugn och snäll som vilken vanlig häst som helst och andra dagar är hon mer i luften än på marken på väg in från hagen, haha. Men hon mår bra, hon är ute mycket, har sin storbal med hö i hagen och får sin älskade Hestekraft inne (plus hö då förstås), så hon tycker nog att livet är rätt okej.

Leija är förhoppningsvis dräktig och det har gått drygt två veckor redan. Totalt går de ca 9 veckor så det går verkligen fort! Ska bli så himla spännande, roligt & mysigt.

Här är lite bilder från ett ridpass i början av januari.