Nya ridbyxor

 

Köpte två par ridbyxor på Hööks rea igår. Dels ett par bruna i manchester och så ett par plommonlila ridtights. Hängde ett par kvar av de plommonlila så när jag precis fick på mig dem trots att de var i stl 34 kunde jag ju inte låta bli att köpa dem. 😉 De bruna tänkte jag skulle vara toppen nu när det är kallt, och de satt väldigt bra men var lite långa i benen så det var väl det enda negativa. Jag är ju rätt kort så det blir lätt för långa ben på byxor.

Sen köpte jag skorna som jag skrev om igår, ett par vinterfodrade kängor med dubbar. De är riktigt sköna på foten och det känns väldigt bra att ha fasta dubbar i sulan istället för att behöva hålla på med såna där lösa broddar man sätter på skorna. De åker bara på sniskan ändå och de jag har ger inte särskilt bra grepp heller. Bästa köpet på länge!

Köpte också en vanlig stickad tröja, såna går åt och jag fick slänga en del förra året då de var väldigt slitna, och sorterade bort en del för att de var för stora. Superfin färg på den här tröjan dessutom. 🙂