Tisdag

Jag kan gå idag! 😀 Hihi, man får vara glad för det lilla.. Var lite orolig att det skulle slå för hårt att jag gick för mycket igår för ibland blir jag ju så dålig att jag inte kan stödja på vänsterbenet. Men som tur är har jag inte blivit så dålig, än i alla fall.

Fick en hel del viktiga saker gjorda igår i alla fall, organiserade upp skrivbordslådorna så nu börjar det kännas lite mindre kluttrigt (är det ens ett ord?) i huvudet. Behöver få lite mer ordning och reda runt mig för att det ska kännas helt bra men får ta lite i taget. Jag har fått göra om lite i min lilla kontorshörna då jag köpte en laserskrivare som skulle få plats nånstans. Har en bläckstråle också som skriver ut i färg så behöver ha båda kvar och framme lättillgängliga. Köpte en hög hurts från IKEA också med massa bra lådor, så jag har kunnat sortera upp allt i olika lådor och det börjar verkligen kännas som jag hittat ett bra system nu. Det är mycket att hålla reda på med material till dressyrprogramutskrifterna och min nya shop med planner inserts. Har t ex fem lådor med olika sorters papper i varje 😂 Sen är det skärverktyg, hålslag, lamineringsmaskin, pennor, anteckningsböcker, massa pyssel & scrapbook-papper mm.

Här är bara en liten del av min lilla kontorshörna. 🙂

Snart är det dags för mig att gå ut och fodra för andra gången idag. Hoppas det går bra att gå då också. Men sen blir det till att vila kroppen resten av eftermiddagen och kvällen, ska jobba lite med ordrar som kommit in och annat skrivbordsjobb. Det är roligt att det börjar ramla in fler och fler ordrar på båda mina webbshoppar, är så glad och tacksam för att företaget börjar rulla på lite.

Om två veckor…

Hej på er! Årets första riktiga måndag idag, och nu är det bara två veckor kvar tills jag ska på återbesök hos den duktiga ortopeden jag skrev om i inlägget förra veckan. Det känns väldigt livsavgörande om jag ska vara ärlig, så börjar bli lite nervös redan nu. Men är samtidigt helt inställd på att det ska fungera. Jag ska tillbaka för att lägga blockad i bäckenlederna (vet ej om de lägger i båda eller bara den ena, men hoppas båda) för att se om det är därifrån mina problem med höfterna kommer. Visar det sig att så är fallet så är nästa steg att steloperera bäckenlederna. Jag önskar för allt jag har att det kommer fungera och att jag får denna operation, samt såklart att den lyckas så att jag blir bättre eller kanske till och med bra i höfterna. Det känns för bra för att vara sant och skulle vara som att få livet tillbaka. Börjar nästan gråta när jag skriver detta, bara tanken på att få vara smärtfri är liksom såååå overklig. Så overklig. Optimist som jag är så tänker jag inte särskilt mycket på vad som händer om det inte fungerar, det får bara inte hända utan det enda alternativet är att detta ska fungera. Jag vill kunna stå, gå och göra helt vanliga saker.

Ni får hålla alla tummar för mig att detta går vägen.

Jag sitter just nu och planerar veckan. Mycket som behöver göras och jag måste verkligen strukturera upp saker och få lite ordning på allting. Förhoppningsvis rider jag Flippan en sväng idag också, tror jag ska försöka göra det direkt efter jag fodrat nu på eftermiddan.

En till bild på fina Flippan från i fredags. Tyvärr blev det ingen ridning i helgen. I lördags mådde jag så dålig och sov/vilade halva dagen och igår var det så kallt så ville inte utsätta höfterna för det eftersom jag blir sämre av kylan och måste klara av att fodra hela veckan. Men idag är faktiskt smärtan bättre än vanligt så tänkte passa på att rida lite och hoppas höfterna inte blir alltför nedkylda. Tur jag har en värmefilt att linda in mig i när jag kommer in sen. 🙂

Mitt senaste projekt

Medan jag varit borta från bloggen har jag lanserat mitt senaste projekt – en alldeles egen Etsy-butik. För er som inte vet vad Etsy är så är det en plattform där man kan skapa sin egen butik och sälja lite allt möjligt, men det mesta är DIY och olika hobbyverksamheter. Finns hur mycket som helst att hitta där och alltifrån små shoppar till större som lever på att enbart sälja där och till och med har anställda. I min butik säljer jag inserts till ringbundna kalendrar, som t ex Filofaxer. Jag har ju själv använt Filofax sen ca 1,5 år tillbaka och redan från början gjorde jag mina egna inserts (engelska för kalenderinlagor, men känns lättare att skriva inserts, haha). Under hösten har jag införskaffat den utrustningen som behövdes, fotat, planerat, skrivit produkttexter och förberett för att i slutet av november lansera min egen Etsy-butik! Den heter JenWebDesigns och ni hittar den HÄR. Jag har redan fått in några beställningar och sitter just nu och fixar med flera stycken som ska skickas ut, så himla roligt! 😀 Jag har smygstartat lite och inte marknadsfört shoppen knappt alls och har dessutom massor med produkter som kommer släppas allteftersom. Det kostar nämligen per produkt man lägger upp där så därför tar jag lite i taget, plus att det känns roligare att komma ut med lite nyheter allteftersom och jag hinner få in lite önskemål från kunder. Hoppas på att det här ska bli något väldigt bra, känns som jag fått en bra start och har så mycket planer och tankar för shoppens utveckling. 🙂

JenWebDesigns, planner insterts, Etsy

 

Ett par exempel på inserts jag säljer:

JenWebDesigns, planner insterts, Etsy

 

Använder ni papperskalender eller kör ni digitalt? Eller kanske både och? Berätta gärna vad ni använder och hur. 😀